14. joulukuuta 2012

T: Pannari

Rakas ystävämme joulupukki

 Joulusukkani on aivan tyhjä. (Ja hieman kuolainen.)

Minä tarkistin.

Pannari on ollut oikein kiltti poika, tullut luokse kutsuttaessa ja syönyt ruokakupin tyhjäksi. Pannari toivoo, ettei joulupukki ole hirvittävän kiireinen jouluna koska siitä tulee kauhea stressi ja se on kuulemma huonoksi terveydelle. Mutta mikäli vaan olisi mahdollista, Pannarilla olisi jokunen pieni toivomus täytettäväksi.

Ensinnäkin Pannari toivoo hyvää joulua kaikille ystävilleen ja poikien joulukalenterin lukijoille, jotka nekin varmasti ovat Pannarin ystäviä mutta vain sellaisia ystäviä joita kaikkia Pannari ei tunne vielä. Oravuus väittää, ettei hyvää joulua voi toivoa vaan sitä pitää toivottaa, mutta Pannari ei ymmärrä mitä eroa siinä muka on ja totta kai Pannari haluaa, että hänen ystävillään on hyvä joulu.

Pannari toivoo myös paljon rapsutuksia kaikille ystävilleen ja ihan vähän itselleenkin ja sinulle myös, vaikka sinäkin kyllä varmaan olet Pannarin ystävä. Wonkale väittää, ettei se ole mikään oikea joululahjatoive, mutta Pannarin mielestä se on. Wonkaleen mielestä pitäisi toivoa kauhean paljon kaikkea, mutta Pannarilla menee semmoisen ajattelemisestakin pääkoppa aivan solmuun. Ei Pannari tiedä kaikkea eikä siis voi sellaista toivoakaan.

Niin ja sitten vielä Pannari toivoo, että Oravuus ja Pasianssi saisivat paljon palloja joululahjaksi tai ainakin yhdet, koska Oravuus ja Pasianssi pitävät palloista aivan hirveästi ja tulisivat varmasti hyvin onnellisiksi. Sitten Pannari toivoo, että Strösseli saa erityispaljon rapsutuksia koska Strösseli pitää niistä aivan hirveästi ja herkkuja myös, niistäkin Strösseli pitää. Wonkale on ihan täynnä touhua mikä ihmetyttää Pannaria, miten niin pieneen otukseen voi mahtua niin paljon touhua. Pannari toivookin, että Wonkale saisi jotain mihin voi touhukkuuttaan purkaa, kuten tonttuja leikkimään Wonkaleen kanssa. Tai oman huvipuiston, mutta Oravuuden mielestä siinä on ihan liioittelun makua eikä liioittelu ole hyvästä paitsi jos kyseessä on pallo. Pannari ei ymmärrä liioittelusta mitään mutta ei sitten, kunhan Wonkale saisi vaikkapa sitten paljon kaikkea että voi touhuta mielin määrin.

Pannarista olisi mukavaa, jos voisi saada vaikka oikein mehevän luun tai hauskan lelun, mutta se ei ole laisinkaan välttämätöntä. Tärkeämpää on olla hyvien ystävien kanssa ja se on myös tärkeää, että kaikilla on iloinen mieli, massu täynnä ja kerrassaan hyvä joulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti